Toiminta

Bulletiini

Kerhon bulletiini ja tiedotteet luetaan parittomien viikkojen perjantaina CB-kanavalla 15 FM kello 21.30 & 28 USB 21:45. Bulletiini luetaan Haapamäen asemalta Tervajoelta.

Kunnianosoitukset

Pohjanmaan LA- ja radioharrastekerho POLA on myöntänyt vuosien saatossa useita kunnianosoituksia. Lisätietoa 'kunnianosoitukset' sivulta.

Kerhon uusi radioamatööritunnus
- Kerhon kevätkokouksessa päätettiin hakea kerholle uutta, lyhempää ja digimodeille sopivampaa radioamatööritunnusta.
Alkuperäinen ajatus oli OH6PLA, mutta tämä ei onnistunut koska OH*PLA oli jo käytössä (eri piirinumeron kolmikirjamisen kutsun voi lunastaa itselleen vain alkuperäisen oh*xxx haltija). Hallituksen kesken päätettiin hakea OH6PR (Pohjanmaa ja Radio) kutsua, joka myönnettiin kerholle. OH6PR kutsu on voimassa ja kerhon käytettävissä. Kutsu "korkataan" kesänavajaisissa.

Kerhon tulevat tapahtumat:

Joulurinkula 13-15.12.2019 Töysän tähtitornilla

Pohjanmaan LA- ja Radioharrastekerho RY POLA:n vuosittainen joulurinkula-tapahtuma järjestetään 13-15.12.2019 tutussa paikassa Töysän Tähtitornilla.. Tapahtuman perinteiseen ohjelmaan kuuluu radioyhteyksien lisäksi nokkakusoilut ja kinkun maistelut, unohtamatta riisipuuroa ja mössikkäsoppaa. Kahvipannu on kuumana koko tapahtuman ajan! Tervetuloa paikanpäälle! -> Osoite: Lintukalliontie, Töysä. Seuraa viitoitusta. Tapahtuman ajan äänessä POLA:n LA/CB-asema sekä kerhon HAM-asema OH6POLA/OH6PR.

Menneet tapahtumat joista kuvagalleriat
Katso -> http://pola.fi/kuvat/

Logi/kävijälistoja:

- Joulurinkula 2013
- Kesäkauden avajaiset 2011
- Joulurinkula 2011
- Joulurinkula 2010