Toiminta

Bulletiini

Kerhon bulletiini ja tiedotteet luetaan parittomien viikkojen perjantaina CB-kanavalla 15 FM (27.135MHz) kello 21.30 FM:llä ja USB:llä kello 21:45. Bulletiini luetaan Haapamäen asemalta Tervajoelta.

Kunnianosoitukset

Pohjanmaan LA- ja radioharrastekerho POLA on myöntänyt vuosien saatossa useita kunnianosoituksia. Lisätietoa 'kunnianosoitukset' sivulta.

Kerhon tulevat tapahtumat:
HUOM! Vallitseva COVID-19 Koronaviruspandemia saattaa vaikuttaa tapahtumien järjestämiseen!

Kesäleiri! 24-26.7.2020
Kesäleiri tuli ja meni, kiitos osallistuneille!

Joulurinkula 4-6.12.2020 Töysän Tähtitornilla Ohjelmassa perinteisesti Kusoilua CB/HAM-taajuuksilla

Koko maata runtelevan ja jatkuvasti pahenevan koronavirustilanteen vuoksi on todennäköistä että tänä vuonna pidämme joulurinkulan paremminkin taajuuksilla kuin nokkakusojen merkeissä. Mahdolliset nokkakusot ulkona makkaranpaiston merkeissä, turvavälejä ja muita varotoimia noudattaen. Ensiarvoisen tärkeää on että edes pienessä nuhassa, tai jos kotona perheenjäsenet sairastavat, ei paikanpäälle tulla lainkaan. Ham/cb-radioasemat ovat miehitettynä vain pienen järjestäjätiimin toimesta ja suljettuna vierailijoilta. Tiedoitamme vielä loppuviikosta lisää mm. tässä ja kerhon facebook ryhmässä. Pyrimme aktiivisesti ilmoittelemaan käyttämiämme taajuuksia ja toivomme reilua kuittaajamäärää.

Menneet tapahtumat joista kuvagalleriat
Katso -> http://pola.fi/kuvat/

Logi/kävijälistoja:

- Joulurinkula 2013
- Kesäkauden avajaiset 2011
- Joulurinkula 2011
- Joulurinkula 2010